Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ώς μάρτυρες υπεράσπισης των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το αληθινό ιδεολογικό πλαίσιο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Στη συνέχεια η Σπυράκη παρέπεμψε στο επίσημο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αναφέρονται τα εξής απίστευτα: "Η συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται σε αγωνιστές και αγωνίστριες από διάφορα ρεύματα και οργανώσεις της κομμουνιστικής, της σοσιαλιστικής, της διεθνιστικής, της αντικαπιταλιστικής και αντιμπεριαλιστικής Αριστεράς, το χώρο του δημοκρατικού πατριωτικού κέντρου, αλλά και τον επαναστατικό και τον ελευθεριακό χώρο"!!

Δηλαδή με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι είναι άκρο αφού όπου οι αριστεροί βάζουν την λέξη επανάσταση εννοούν την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ερώτηση προς σκεπτόμενους ψηφοφόρους: Είναι δυνατόν αυτό το κόμμα να διεκδικεί την εξουσία στην Ελλάδα και μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων να του την προσφέρει έτσι από εκδίκηση; Μπορούμε να εκδικηθούμε τους σημερινούς πολιτικούς με τα όποια λάθη τους στρέφοντας το όπλο στον κρόταφό μας και πατώντας την σκανδάλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου