Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οι απειλές με κονσερβοκούτια εναντίον του Μουρούτη δεν είναι φασισμός;

Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που μιλάνε για δύο άκρα. Και δεν χρειάζεται μονάχα να πάμε στις Βίλες Αμαλίας, στην Marfin ή στο τσάκισμα του αυτοκινήτου του Μανδραβέλη αλλά ίσως φτάνει και μια ματιά στο ήθος και τις προθέσεις των ...αντιφασιστών του Twitter.

Ο καθένας, βέβαια, μπορεί να καταλάβει ότι ο φασισμός δεν μπαίνει στα καλούπια μίας μονάχα ιδεολογίας αλλά είναι συμπεριφορά και στάση ζωής πέρα από προσωπικές πεποιθήσεις. Όταν προπηλακίζεις κάποιον, όταν δεν τον αφήνεις να μιλήσει ή όταν τον απειλείς με ...κονσερβοκούτια σα να είσαι ΕΑΜίτης του 1944 είσαι το ίδιο φασίστας με τον ιδεολογικό σου αντίπαλο που όμως τον κατηγορείς για φασισμό.

Η παρακάτω φωτό είναι snapshot από χθεσινό tweet κάποιου "δημοκράτη" που απειλεί τον Γιώργο Μουρούτη (Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού) με κονσερβοκούτι επειδή μόνο και μόνο έγραψε κάτι με το οποίο αυτός διαφωνούσε. Αφού λοιπόν κύριοι αντί για τον διάλογο ονειρεύεστε την φυσική εξόντωση του άλλου τότε ένας και μόνος χαρακτηρισμός σας ταιριάζει: Φασίστες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου